Stationstraat 217
6361 BH Nuth
Tel: 045 5778740
Fax: 045 5778741
Neem contact op

Deskundig en persoonlijk advies over verzekeringen in Nuth & omgeving

verzekeringen

Op het internet zijn er diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar u direct een verzekering bij kunt afsluiten, uiteraard is dit ook bij ons mogelijk.

Daarnaast bieden de verzekeringsadviseurs van SKFA iets wat heel veel aanbieders en prijsvergelijkers niet doen op internet. Een meerwaarde die wij veel belangrijker vinden dan enkel de meest voordelige maandpremife tonen.

Bent u benieuwd wat het is? Het is heel simpel, vanuit ons kantoor in Nuth en Amstenrade adviseren wij over verzekeringen op een persoonlijke en betrokken manier.

Wij kijken voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn, welke verzekering naast een lage maandpremie ook nog goede voorwaarden heeft zodat u bij schade niet ontdekt dat u jarenlang heel weinig premie voor uiteindelijk niets heeft betaald. U kunt ons altijd bellen met vragen over uw verzekeringspakket, als u hulp nodig heeft bij schade of als er andere vragen of problemen zijn over verzekeringen.

De extra service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt er voor dat diverse particulieren uit (WEG) Cliënten van Steens & Kuipers al jarenlang tevreden klanten zijn én blijven. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om daar bij te horen, neem contact met ons op of bekijk hieronder zelf de diverse particuliere verzekeringen die u via onze website kunt afsluiten.

Online particuliere verzekeringen afsluiten

 

Bent u op zoek naar een adviseur voor bedrijfsverzekeringen of ZZP verzekeringen in Nuth & omgeving? Klik op de link om naar de desbetreffende pagina’s te gaan of neem contact met ons op via de contactpagina!