Stationstraat 217
6361 BH Nuth
Tel: 045 5778740
Fax: 045 5778741
Neem contact op

Financieel adviseurs

De financieel adviseurs van Steens & Kuipers geven u adviezen en oplossingen in Hypotheken, verzekeringen, pensioenen en spaarvormen en kredieten. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Financieel adviseur

De onderneming

Een moderne naam voor een oude ambacht: oprecht en deskundig adviseren op het gebied van ‘geld’ en ‘huis’. Dat is waar Steens & Kuipers voor staat. Steens & Kuipers brengt de tijd van persoonlijk advies met een financieel deskundige weer terug. Daarbij onderschrijft Steens & Kuipers niet alleen het belangrijkste speerpunt van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), maar belijdt dat ook: klantbelang centraal. Dit zit diep geworteld in het DNA van de mensen van Steens & Kuipers.

Steens & Kuipers is een allround financiële dienstverlener met een afwijkende filosofie. U kunt bij Steens & Kuipers terecht voor al uw adviezen met betrekking tot verzekeringen, financieringen, hypotheken en financiële planning. Steens & Kuipers heeft toegang tot een groot aantal maatschappijen en kan aldus putten uit een groot aantal oplossingen die passen bij uw wensen en behoeften.